Pages

4/02/2011

Testimoni Eczema Adik Abdullah Fahmi

Bayi anda mengalami penyakit Eczema (Skin Swelling atau Dermatitis).?

Bayi kita tidak pandai berkata-kata akan derita, kesakitan, kegatalan dan juga ketidak selesaan yang dialaminya, namun perubahan fizikal dan keadaannya yang tidak normal sudah menceritakan segala-galanya. Keadaan ini bukan sahaja menyiksa bayi anda tetapi akan menyebabkan ibu bapa juga sukar menjaga anaknya dan terpaksa memberikan tumpuan yang lebih kepada bayi untuk menjaganya dan akan mengganggu kerja-kerja seharian.
Sebagai ibu bapa yang prihatin, sayang dan kasih kepada anaknya, berusahalah untuk mengubatinya. Mungkin juga anda sudah berusaha mengubati tetapi belum mendapat ubat yang serasi dengannya. InsyaAllah, dengan izinnya bayi kita yang menderita penyakit Eczema akan sembuh dengan meminum susu kambing HiGoat.

En. Arbain mempunyai seorang anak (gambar bayi En. Arbain) yang menghadapi Eczema yang kritikal. Setelah berjumpa dan mendapatkan nasihat dan rawatan dari doktor pakar, penyakit Eczema anaknya masih lagi tidak pulih sehinggalah beliau memberikan anaknya minum susu kambing HiGoat. Hanya selepas beberapa hari diberikan minum susu kambing HiGoat, keadaan penyakit Eczema anaknya semakin pulih dan kini anaknya sudah pulih sepenuhnya dari penyakit Eczema. Dari Allah penyakit itu datang dan Allah jua yang menyembuhkan.

Gembira bila mendengar berita ini. Ibu bapa yang mana tidak gembira melihat anaknya sembuh dan sihat.? Alhamdulillah kini anaknya, adik Abdullah Fahmi membesar dengan sihat. Penyakit Eczema yang dideritai oleh bayinya sudah sembuh dan En. Arbain dan isterinya sangat gembira, bersyukur melihat bayinya membesar dengan sihat.

© En. Arbain.
019-2487740, Negeri Sembilan

Testimoni ini adalah hak milik esklusif En. Arbain & keluarga dan HRGroup2u.net (dengan izin) untuk dikongsi bersama. Terima kasih diucapkan kepada En. Arbain dan isteri kerana berkongsi testimoni hebat ini. Kami mendoakan semoga adik Abdullah Fahmi sihat dan ceria.

0 Komentar:

Post a Comment

Promosi Keahlian:

Semenanjung Malaysia:
1a. Pakej Keahlian Biasa (A) - RM50 + RM9 (Kos Penghantaran)
1b. Pakej Keahlian Biasa (B) - RM50 + RM9 (Kos Penghantaran)
2a. Pakej Keahlian Higoat - RM230 + RM12 (Kos Penghantaran)
2b. Pakej Keahlian Keluarga Sihat - RM230 + RM12 (Kos Penghantaran)
3. Pakej Stokis >RM3000 atau >1500PV

Sabah dan Sarawak:
1a. Pakej Keahlian Biasa - RM60 + RM12 (Kos Penghantaran)
1b. Pakej Keahlian Biasa (B) - RM50 + RM12 (Kos Penghantaran)
2a. Pakej Keahlian Higoat - RM265 + RM22 (Kos Penghantaran)
2b. Pakej Keahlian Keluarga Sihat - RM265 + RM22 (Kos Penghantaran)
3. Pakej Stokis >RM3000 atau >1800PV
 

Pos Terkini

HRGroup2u.net's Fan Box

Usrah Agro Farm Enterprise (SA0109193-T) Copyright © 2009

This Blog is Best Viewed with IE 1024 by 768 pixels. Mozilla Firefox is Not Supported at the moment.

Penafian:
Ini adalah blog peribadi atau blog usahawan "HRGroup2u.Net". Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Untuk pertanyaan dan keterangan lanjut mengenai produk, sila hubungi HR Marketing Sdn. Bhd. di talian 04-7711448 atau layari laman web rasmi www.hrgroup2u.com.